Wild Turkey Slot – Släpp lös de vilda kalkonerna!

Vid första glimten på NetEnts Wild Turkey slot så blir vi väldigt överraskade. Själva temat utspelar sig på att kalkoner har brutit sig ifrån samhället och byggt upp en form av stam ute i det vilda. Denna form av tagning på ett spel är något som är väldigt välkommet och inger en viss humor i sig, vilket alltid är välkommet. I bakgrunden kan du se ett vattenfall och många olika växter blommar från hjulen. Ljudet som kommer från spelet är välgjort och du kommer höra både insekter och djur samt krigstrummor eka.

wild turkey spel

Låt trummorna slå hårt

Själva spelupplägget i Wild Turkey är som i många andra spel när de har fem hjul på tre rader och 20 valbara vinstlinjer. Symbolerna är också väldigt välgjorda med småvinster i form av bokstäverna A, J, K, Q och 10 andra stensymboler. Lägg också till att det självklart finns fem olika kalkonsymboler där vi kan se krigare och shamaner bland annat.

I med att du själv kan välja dina vinstlinjer så ger det dig möjligheten att välja din insats per snurr, vilket är välkommet. Detta görs genom att antingen skruva ner eller upp på vinstlinjesektionen i spelet. Detta ger också möjligheten att spela för 100 euro per snurr vilket kan inbringa väldigt höga vinster.

Speciella funktioner som finns i Wild Turkey

När vi tittar närmare på själva spelet så ser vi att det finns många funktioner som integrerar spelaren under varje snurr. Dessa funktioner startar alltid med en wildsymbol som i detta fallet är en stenstaty som har en form av ett kalkonhuvud och som vanligt är wildsymbolen något som ersätter alla andra symboler i en vinnande vinstlinje. Det är även dessa wildsymboler som sätter igång spelets free spins där du kan få upptill 30 free spins, vilket anses som väldigt generöst när det kommer till spelautomater. När du väl initierat free spins läget kommer de ersättas av stacked wilds. Dessa kan täcka ett helt hjul och om du har tur och landar på dessa så får du ytterligare två free spins att tillgå.

För att summera NetEnts Wild Turkey Slot

Att säga att detta spelet är likadant som andra är att ljuga. Detta spelet utspelar sig i den fiktiva världen som ger oss en inblick i hur det hade fungerat i deras värld. Det visuella i spelet är väldigt välkomnande och ger dig en lugnande känsla även om spelet i sig går väldigt fort. Och ljuden vi hör ska vi inte heller ta för givet. Krigstrummorna, insekter och djur är något vi nästan förväntar oss att höra och NetEnt gör oss inte besvikna. Lägg där till att man har funktioner som integrerar dig som spelare till en stor del så kommer du bli underhållen i timtal när du spelar ett personligt favoritspel i Wild Turkey Slot av NetEnt.

Håll reda på dina spel

Detta tåls att säga om och om igen för alla som gillar casinounderhållning. Håll koll på hur mycket du spelar för och sätt upp en budget som ger dig en överblick hur mycket du kan spela för. Du ska aldrig spela för pengar du inte har.

Author :

0 thoughts on “Wild Turkey Slot – Släpp lös de vilda kalkonerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Road trip through southern Sweden

August 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031