Om bloggen

Det här är en blogg om främst energi- och miljöpolitik, men även andra ämnen tas upp. Målsättningen är att belysa både aktuella ämnen och mer strukturella frågor samt visa på de inte alltid uppenbara perspektiven.

För oss är det viktigt att artiklarna är baserade på fakta och logik. Tyckande utan substans finns det redan alldeles för mycket av på nätet..

Vi som skriver på bloggen är i 30-års åldern, jobbar som ingenjör respektive ekonom och bor i södra Sverige.

 

för kontakt, maila till: osunt @  osunt  punkt se

7 Responses to “Om bloggen”


 • Välkomna, om ni vill får ni länka till oss. Vi skriver också om det tre E’na Ekonomi, Energi och Ekologi. Tillsammans kanske vi kan påverka massmedia och myndigheter.

 • Jag har med glädje återupptäckt din blogg. Tack!!!

  • Kul att du uppskattar den!

   Fler läsare är en stark motivation för oss så hjälp gärna till att sprida bloggen genom att dela inlägg.

 • Synd att ni fått mig på halsen. Jag är sedan 30+ år ingenjör, så jag har åsikter om precis allt, och vet att jag har rätt nästan alltid. Utmärkt blogg hittills. Fortsätt så!

 • The much needed organisation will have its effect on the overall atmosphere your home offers for these relaxation days, which are supposed to offer comfort and warmness.

  Having prepared meals delivered meets the ease of weekday meals.

  Make sure that the company uses chemicals and products that are referred to as “green house cleaning” which promotes healthier homes and better environment.

Leave a Reply