Hotet mot julen och hur vi kan avskaffa arbetslösheten

Vid mina studiebesök på avpixlat.se har jag blivit varse om ytterligare ett hot mot julen och Jimmies älskade julprydnader. Tydligen har en boendeförening i Danmark med muslimsk majoritet beslutat att inte använda föreningens pengar till att köpa in en julgran till hyreshuset. Till råga på allt har föreningen lagt pengar på en muslimsk högtid istället.

Många har uttryckt sin förfäran över denna uteblivna gran, men få har nämnt någon lösning på problemet (annat än att utvisa alla med utländsk bakgrund). Därför tar jag tag i det!

Lagstifta genast att alla fastigheter med bostadshus måste införskaffa minst en styck julgran. För att få det helt rätt behöver ett standardiseringsorgan för julen så klart också upprättas. Därefter bör särskilda julvakter utbildas för att se efter om alla bostadshus är pyntade enligt svensk standard och att julgranar, luciafirande , julgodis, tv-program och inte minst julmaten också följer svensk standard.

Kanske någon ur järnrörsgänget vill bli generaldirektör för denna nya julstandardiseringsmyndighet? Sedan är det väl bäst att reglera påsken och midsommar också? När man ändå är igång är det väl lika bra att lagstifta kring födelsedagssånger (så vi skåningar äntligen kan få lära oss hur många gånger man ska hurra) och standardisera svengelskan så att det inte är någon tvekan om att vi uppfattas som en homogen nation även i utlandet. Listan kan ju bli hur lång som helst! Tänk så många arbeten som kan skapas!

 

(OBS ! Texten ovan innehåller visst mått av ironi.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Responses to “Hotet mot julen och hur vi kan avskaffa arbetslösheten”


  • No Comments

Leave a Reply